E-MAIL
contact@scoala-quantum.ro
Adresă
Str. Drumul Potcoavei 21 A, Voluntari, Ilfov

Termeni și condiții

Site-ul www.scoala-quantum.ro, numit în continuare www.scoala-quantum.ro este înregistrată la Registrul Asociațiilor și Fundațiilor cu numărul 5/25.05.2022

Folosirea acestui site implică acceptarea termenilor și condițiilor de mai jos. Recomandăm citirea cu atenție a acestora. FUNDAȚIA QUANTUM își asumă dreptul de a modifica aceste prevederi fără o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata în această pagină.

FUNDATIA QUANTUM  garantează utilizatorului acces limitat, în interes personal (informare), pe site-ul  www.scoala-quantum.ro și nu îi conferă dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a reproduce parțial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei FUNDAȚIA QUANTUM fără acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legătura web – link – către scoala-quantum.ro este limitat, neexclusiv și revocabil, și este acordat atât timp cât nu aduce neajunsuri de orice fel pentru FUNDAȚIA QUANTUM sau oricăruia dintre partenerii noștri, numai dupa obținerea în scris sau prin email a acordului nostru.

____________________________________________________________________________________________________________

Dreptul de autor al FUNDAȚIA QUANTUM asupra informațiilor publicate pe site

Întregul conținut al site-ului scoala-quantum.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea FUNDAȚIA QUANTUM și este apărat de Legea pentru proteția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuala și industrială. Folosirea fără acordul FUNDAȚIA QUANTUM a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Se permite folosirea site-ului webspire.ro numai în limitele menționate în prezentul document. Pentru raportarea încălcării legii drepturilor de autor, vă rugăm să ne contactați pe e-mail contact@scoala-quantum.ro sau să sunați la numărul de telefon 0745156771.

____________________________________________________________________________________________________________

Abonarea și dezabonarea la newsletter

Abonarea și dezabonarea la newsletterul site-ului scoala-quantum.ro este gratuită și implică acceptarea următorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate și oricând vă puteți dezabona urmând instrucțiunile din subsolul fiecărui email. Mesajele trimise respectă legea Comerțului Electronic în ceea ce privește comunicarea comercială așa cum este ea stipulată de legislația autohtonă si internațională.

Utilizarea newsletterului se face în aceleași condiții de limitare a răspunderii din punctul de vedere al conținutului precum se autorizează și folosirea site-ului, în condițiile prevăzute de prezentul document, iar politica de confidențialitate este descrisă pe larg in secțiunea următoare. FUNDAȚIA  QUANTUM deține toate drepturile asupra conținutului newsletterului trimis către abonați în aceleași condiții ca și pentru informațiile publicate pe site, în concordanță cu prevederile acestui document.

Abonatii newsletter-ului scoala-quantum.ro pot retrimite aceste comunicări comerciale și altor persoane, pe răspunderea lor, și în condițiile în care nu au modificat nici structura, nici conținutul mesajelor respective. Persoanele care au primit de la abonații newsletter-ului scoala-quantum.ro mesajele comerciale, se consideră că au fost informate în prealabil de către abonați despre prevederile prezentului articol. În acest context, FUNDAȚIA QUANTUM nu poate fi făcut răspunzător sub nicio formă de acțiunile abonaților săi.

____________________________________________________________________________________________________________

Dispoziții finale

Orice altă problemă cauzată de produsele și serviciile prezentate pe scoala-quantum.ro și care nu este deja tratată de nici un articol din prezentul document, se va soluționa pe cale amiabila, în termen de 30 de zile lucrătoare de la data sesizării în scris a problemelor, de către utilizator.

În cazul în care nu s-a reușit stingerea conflictului pe cale amiabilă, competența revine instanțelor de judecata române sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele părți. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții de Utilizare a site-ului scoala-quantum.ro, clientul își asumă în totalitate consecințele ce decurg din folosirea în aceste condiții a site-ului.

____________________________________________________________________________________________________________

Date de identificare

Fundatia Quantum

Sediul in Bucuresti, Strada Iulian Stefan, 20A, sector 1
Numar de inregistrare in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor 5/25.05.2022

Adresa școlii Quantum

Voluntari, Strada Drumul Potcoavei, nr 21A, judetul Ilfov