Telefon
0745 156 771
E-MAIL
contact@scoala-quantum.ro
Adresă
Str. Drumul Potcoavei 21 A, Voluntari, Ilfov

Misiune și Viziune

Școala Quantum este locul în care evoluăm zi de zi alături de elevii noștri, încurajându-le pasiunea, performanțele și dorința de învățare.

Aici, la Școala privată Quantum, punem accentul pe cunoaștere autentică, colaborare, creativitate și inspirație.

Împuternicim și ghidăm elevii pentru a se cunoaște pe sine și lumea din jur prin dorința de învățare, pentru a fi autonomi, a gândi și a lega relații frumoase cu cei din jur.

La Școala Quantum descoperim calitățile, abilitățile înalte și stilul propriu de a învăța a copiilor. Aici, valorificăm potențialul fiecărui copil.

Misiunea Școlii Quantum

Misiunea Școlii Quantum este de a iniția și promova o cultură a cunoașterii, a gândirii inovatoare, a colaborării și respectului reciproc, prin curriculum integrat, cu așteptări înalte și creativitate.

Susținem integrarea dintre știință, tehnologie și umanitate – în consolidarea unei educații, capabilă să răspundă nevoilor generațiilor actuale de copii.

Viziunea Școlii Quantum

Viziunea școlii Quantum este de a împuternici elevii să depună eforturi pentru excelență în rezolvarea creativă a problemelor unei lumi în continuă schimbare. Cunoașterea, Caracterul și Cultura interioară sunt cheile către o lume mai bună!

Școala de excelență Quantum se ghidează pe un set de valori bine definite:

Educație

Elevii din Școala Quantum învață  într-un cadru primitor și modern, care îi determină să fie concentrați și mereu curioși de lucruri noi, asigurând astfel peformanța.

Inovație

La Școala Quantum am creat un spațiu inovativ care să permită pregătirea copiilor pentru performanțe înalte, dar și pentru viață.

Cercetare

La Școala Quantum, dezvoltăm înclinațiile copiilor. Prin cercetare, curiozitățile și pasiunile acestora se transformă într-un proces de învățare aprofundat, pentru a asimila ușor și logic informația.