E-MAIL
contact@scoala-quantum.ro
Adresă
Str. Drumul Potcoavei 21 A, Voluntari, Ilfov

Educație

Elevii noștri învață într-un cadru primitor și modern, care îi determină să fie concentrați și mereu curioși de lucruri noi, asigurând astfel peformanța.

Inovație

Am creat un spațiu inovativ care să permită pregătirea copiilor pentru performanțe înalte, dar și pentru viață.

Cercetare

Prin cercetare, curiozitățile și pasiunile copiilor se transformă într-un proces de învățare aprofundat, pentru a asimila ușor și logic informația.

Descoperă universul Școlii Quantum!

Școala Quantum este locul în care evoluăm alături de elevii noștri, încurajându-le pasiunea, performanțele și dorința de învățare. Punem accentul pe cunoaștere autentică, colaborare, creativitate și inspirație.

Develop a passion for learning. If you do, you will never cease to grow.

Anthony J. D’Angelo

Cunoașterea este o comoară care își va urma proprietarul peste tot.

Proverb chinezesc

Învățăm mai mult căutând răspunsul la o întrebare și negăsindu-l, decât învățăm din răspunsul în sine.

Lloyd Chudley Alexander

Scriitor american (1924 - 2007) ce a publicat peste patruzeci de cărți, în special romane fantastice pentru copii și tineri.
O mare parte a educației din ziua de astăzi este total ineficientă. De prea multe ori le dăm tinerilor flori tăiate în loc să îi învățăm cum să își crească propriile plante.

John Champlin Gardner Jr.

Scriitor american (1933 - 1982), eseist, critic literar și profesor universitar.
Odată ce copiii învață cum să învețe, nimic nu le mai poate îngrădi mintea. Esența predării, a învățământului, este de a face cunoașterea contagioasă, de a avea o idee ce aprinde o altă idee.

Marva Delores Collins

Educatoare americană (1936 - 2015) care a pus bazele Școlii Pregătitoare Westside, într-o zonă extrem de săracă din Chicago, în vecinătatea Garfield Park.
O parte a funcției educației este de a ne ajuta să scăpăm, nu de timpul în care trăim - pentru că suntem legați de acesta - ci de limitările intelectuale și emoționale ale timpului nostru.

T. S. Eliot

Eseist englez (1888 - 1965), editor, dramaturg, critic literar și social, unul dintre poeții majori ai secolului al XX-lea.
Arta supremă a profesorului este să trezească bucurie în exprimarea creativității și în cunoaștere.

Albert Einstein

Cercetare în educație