Telefon
0745 156 771
E-MAIL
contact@scoala-quantum.ro
Adresă
Str. Drumul Potcoavei 21 A, Voluntari, Ilfov

Consiliere și evaluare

Servicii de consiliere și evaluare

Pe lângă oferta de programe educaționale, în cadrul Școlii Quantum puteți opta pentru o serie de servicii de evaluare și consiliere, dedicate copilului și familiei.

Prin acestea urmărim să:

  • apreciem nivelul de dezvoltare neuropsihologică a copilului și pregătirea lui pentru școală și învățare.
  • definim profilul psiho-pedagogic al copilului, în care sunt descrise calitățile și dificultățile pe care le are (sau le poate avea). În raportul final se regăsesc observații și recomandări pentru a corecție, dezvoltare sau potențare a abilităților copilului.
  • oferim suport psihopedagogic sau psihologic copilului sau familiei în scopul de a-i orienta către soluții și recomandări punctuale.

*Nu oferim servicii de psihoterapie sau terapii psihopedagogice.
**Elevii școlii beneficiază de suport psihopedagogic și de activități (de grup și / sau individuale), pentru antrenarea și compensarea abilităților de învățare.

Programează o ședință

EVALUAREA PREGĂTIRII COPILULUI PENTRU ȘCOALĂ

Psihopedagog & pedagog
Evaluarea principalelor funcții neuropsihice, solicitate în învățare, aprecierea tipului de motivație, a profilului de procesare a informațiilor precum și capacităților de gestionare a emoțiilor.
60 – 90 min
400 lei

CONSILIERE PSIHOLOGICĂ PENTRU FAMILIE

Psihopedagog (post evaluare)
Identificarea unor soluții pentru a rezolva dificultățile de învățare, de relaționare sau aspecte legate de abordarea educației copilului în familie și în școală: tehnici de învățare, procedee de relaționare, strategii parentale.
45 - 50 min
200 lei

CONSILIERE EDUCAȚIONALĂ PENTRU FAMILIE

Psihopedagog
Consiliere pe dificultăți de relaționare și construire a comportamentelor sănătoase; recomandări de activități și metode pentru a corecta sau antrena abilitățile copilului.
50 min.
250 lei