Telefon
0745 156 771
E-MAIL
contact@scoala-quantum.ro
Adresă
Str. Drumul Potcoavei 21 A, Voluntari, Ilfov

Parteneriat Centrul Educațional Lotus

Creștem frumos împreună!

Pentru o bună educație este foarte importantă consecvența, continuitatea și comunitatea. Fiecare dintre acestea se clădește în timp și împreună cu oameni cu aceleași valori, cu viziuni similare, cu credințe comune.

Școala Primară Quantum împreună cu Lotus Academy Bucharest inițiază un parteneriat educațional! Ne-au adus împreună proiectele pe care le dezvoltăm și modul în care înțelegem să o facem.

Lotus Academy Bucharest se preocupă de educația timpurie – preșcolară și antepreșcolară. Delicatețea cu care abordează copiii, grija cu care interacționează cu familiile și responsabilitatea față de parteneri au fost calitățile care ne-au apropiat.

Școala Primară Quantum construiește o adordare inovativă pentru școlarii mici – ciclul primar. Suntem atenți să cunoaștem nevoile copiilor, așteptările familiilor și profesionalismul oamenilor cu care colaborăm.

Colaborarea

Colaborarea implică o serie de activități menite să asigure un parcurs educațional unitar pentru educația copiilor. Toate s-au constituit într-un proiect ce se va derula pe perioada întregului an școlar. Principalele direcții ale proiectului vizează:

a.
Activități pentru copii – „Start Mentoring”
O serie de evenimente în care copiii de la școală își vizitează prietenii de la grădi și citesc, desenează și sărbătoresc împreună.

b.
Activități pentru părinți – „Clubul părinților”
Un ciclu de evenimente dedicate părinților interesați să-și cunoască și înțeleagă mai bine nevoile copilului și mai ales să-și definească așteptările
proprii față de relația cu el.

c.
Evenimente sociale
Este important să dăruim și să ne implicăm în evenimente și acțiuni ai
căror principali beneficiari sunt oamenii din comunitate.

Cum ne găsești

Lotus Academy Bucharest

Urmărește-ne activitatea: Facebook / Instagram.

Vino să ne cunoști: Șoseaua Pipera-Tunari 106-108

Trimite-ne un email: info@lotusacademy.ro

Sună-ne la: 0722.304.607

Școala Primară Quantum

Urmărește-ne activitatea: Facebook / Instagram.

Vino să ne cunoști: Str. Drumul Potcoavei 21 A, Voluntari, Ilfov

Trimite-ne un email: contact@scoala-quantum.ro

Sună-ne la: 0745.156.771