Telefon
0745 156 771
E-MAIL
contact@scoala-quantum.ro
Adresă
Str. Drumul Potcoavei 21 A, Voluntari, Ilfov

Rodica Efros

”Educația este despre calitatea relațiilor pe care le construim.”

Rodica Efros Este licențiată a Facultății de Filozofie a Universității ”Al.I. Cuza„ Iași, cu specializare în Psihopedagogie Specială și Asistență Socială și absolventă a unui master în domeniul Comunicare și Managementul Resurselor Umane (Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București). În prezent este psihopedagog, consilier educațional și dezvoltator de programe educaționale la Școala Quantum.

Cu experiență în managementul educațional, atât în calitate de antreprenor, cât și de manager, în decursul anilor s-a focusat pe inovarea educației și pe dezvoltarea instituțiilor de învățământ (formal și informal).  Crearea programelor personalizate de educare a copiilor și adulților, precum și evaluarea abilităților copiilor – sunt direcțiile pe care s-a specializat.

Dincolo de forma pe care o îmbracă activitatea sa, oamenii sunt cei care o inspiră. Mare parte din experiență este data de activitatea cu părinții și profesorii. Ghidarea lor, prin cunoaștere și blândețe, pentru a-și simți și înțelege puterea și importanța rolului – este o preocupare permanentă în tot ce face.